hihi

Kinesiskt horoskop - Apan

Ingen uppgift är för svår för den smarta apan. De klarar av det mesta. De har en väldigt stor charm som attraherar andra. Apor löser svåra problem utan att tveka. De är snabba i tanken, innovativa och tror benhårt på sig själva.

Apor gillar att prova nya saker och är den typ av människor som du ser hoppa fallskärm etc. De är intellektuella och deras minne otroligt. De kan minnas småsaker som andra glömmer direkt. En apa kan lätt tjäna mycket pengar. De har alltid hundra och en idéer och helt klart kommer en del av dem att infrias.

De bryr sig inte om vilken uppfattning andra människor har om dem. De vet att de är framgångsrika och behöver inte andra människors uppskattning. Det är svårt att sänka en apa helt. I regel vet de när det är dags att hoppa av ett olönsamt projekt eller hopplöst företag. Deras timing är utmärkt. De arbetar sällan utan en plan så det är svårt att lura dem. De är stora strateger och missar sällan en god affär.

Apor arbetar hårt och målmedvetet. Ju större utmaning, desto mer satsar de. De gillar att resa men då i första klass. Eftersom en apa oftast får som han/hon vill så tappar de även ofta lusten för deras erövringar rätt fort. De måste lära sig avsluta vad de har påbörjat och ta hand om det. Människor gillar att visa sig tillsammans med apan, men apan litar inte mycket på dem. Istället har de en liten bekantskapskrets som betyder mer för dem.

Pengar är viktiga för en apa. Även om apan inte är rik just nu kommer han/hon troligen att bli det snart. De vet att inget är permanent. De improviserar vilt och överraskar ofta även sig själva. De gillar fakta och hatar att slösa tid. Eftersom de inte bryr sig om du tycker om dem eller ej blir de dugliga diplomater. Om du inte ser upp kan du lätt bli utmanövrerad av dem.
Apor måste se upp sitt kärleksliv. De är framgångsrika men egoistiska och förlorar därmed lätt intresset för den andra parten.



Kärleksmatch - Passar bra med: Det perfekta äktenskapet är det mellan två apor. Kloka, sällskapliga och slagfärdiga kompletterar de varandra fullständigt. Och deras små fuffens tar ut varandra.
Råttor är generösa och passionerade. Bäst passar en apman och en råttkvinna ihop. Ingen av dem missar någonsin ett tillfälle att njuta av livet, men de får bara se till att njutningen inte består av en annan råtta eller apa.

Apa och gris fungerar bra. Grisen ordnar ett bra hem åt dem och när tiderna blir sämre kommer båda att ha stor hjälp av grisens självkänsla och sinne för goodwill. Även draken går bra ihop med apan. Apan gör allt för att draken ska hålla fast vid henne och inte kasta blickar på andra skönheter.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med: Den trogna hunden är ingen bra tillfällig partner för apan, men en desto bättre äkta man. Hunden skyddar apan från alla slags överdrifter och apan i sin tur lär hunden att skratta åt sig själv

Geten har fullständigt klart för sig vad hon vill ha ut av äktenskapet - en stor familj och massor av hålligång. Och även apan tycker om att roa sig och älskar sina familjer. Allt kommer att ordna sig, så länge geten och apan bara någon gång roar sig tillsammans.

 


yooo cool

cooooool ~

En gång i veckan updates?

Halloj!
Här sitter jag lite småförkyld. Vinter är fett naaajs yo.
Eller inte -_-

Klockan är prick tolv när jag skriver den här meningen iaf.
Ska strax gå och sova. Bara fixa lite musik först, hehe (y)

Somnade runt sju framför datorn.. heeh, vaknade sen 10 -_- Ska ändå försöka tvinga mig i säng.

Guuuuuuuuud vilken rolig blogg jag har!

Alltså ärligt.. vad ska jag skriva? hahah

Jadu.. det var trevligt i onsdags iaf! Träffade många trevliga människor! Många från klassen också :o Ändå gick jag inte dit med någon från klassen.. Men det är kuuuul!

Pusshej, ska sova nu! ♥♥♥

Ett skepp kommer lastat... med ♥♥♥ hihihi och en ☺! (är det en sur gubbe? Den andra ser ju glad ut.. aja whatever. Ska vara en sur gubbe! fniss)

Tjaow

Har tagit igen min missade praktikdag idag! wooot ~ :D Skönt att få det avklarat! Sitter här hungrig som en apa och väntar på maaatn' hihih (är man i norrland ska man prata norrländska :O)

Sitter iaf och skrattar ihjäl mig (kan man säga så?) när jag läser AnaGinas blogg! HAH, hon förgyllde min dag ♥ Pizza-Sverige! hahahahaha :D

blablabla, ska iaf ut imorgon med Josse mfl. Det blir kul! Kanske man ser någon av er.. som läser ute också? ^_^♥

RSS 2.0